Ενημέρωση R.V.S

 

 

RVS ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 

Στην προσπάθεια μας να εκσυγχρονίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες, δημιουργήσαμε αυτό τον ιστότοπο για τους συνεργάτες - πελάτες μας. Έτσι λοιπόν φτιάξαμε  την διαδικτυακή εφημερίδα RVS με σκοπό την ενημέρωση των πελατών μας για τα αγροτικά δρώμενα του τόπου μας και όχι μόνο. Διαβάζοντας διαδικτυακές ειδήσεις και φιλτράροντάς τες, θα μπορούμε να αναρτούμε στη σελίδα μας μονάχα αυτά που σας αφορούν άμεσα, από διάφορες πηγές. Έτσι, κάνοντας μόνο ενα κλικ στην αγροτική μας εφημερίδα, θα μπορείτε να διαβάζετε τις τελευταίες ειδήσεις, γνωρίζοντας πάντα την πηγή από την οποία προήλθαν.

 

*Κάντε κλικ στο πορτοκαλί εικονίδιο για να πάτε απευθείας στην εφημερίδα μας 

      

TV RVS CHANNEL

 

     Είχαμε την ιδέα να δημιουργήσουμε ένα διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι , που θα αποτελείται από βίντεο μικρής διάρκειας, ώστε να σας βοηθήσουμε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πως λειτουργούν τα μηχανήματά μας, καθώς και να σας παρέχουμε χρήσιμες τεχνικές συμβουλές.Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε e-mail και να μας ζητήσετε να αναρτήσουμε βίντεο της δικής σας επιλογής. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!!!

  

                                                                                                        *Κάντε κλικ στο πορτοκαλί εικονίδιο δεξιά για να πάτε απευθείας στο κανάλι μας

 

 

*Σκοπός μας είναι έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων όσων ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με τη γεωργία .Σας ευχαριστούμε πολύ και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε παρατήρηση ή απορία, ή ακόμα την επιλογή ενος βίντεο.