Καλώς Ήρθατε στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα

Στον δικτυακό μας τόπο, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας, να πάρετε πληροφορίες καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας


Θα χαρούμε πολύ να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.


  * Η ιστοσελίδα μας είναι υπο συνεχή αναβάθμιση  καθώς νέα προιόντα θα προστίθονται καθημερινά.


Εχοντας δυο διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το Υπουργείο Εμπορίου  συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον αγρότη, με συνεχές μέλημα μας την ποιοτική κατασκευή και την βελτίωση προιοντών και υπηρεσίων μας. Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών. Και εδώ και πολλά χρόνια πραγματοποιούμε εξαγωγές και εργαζόμαστε με σκοπό τη εξάπλωση των προϊόντων μας στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση.


Βασικές άξιες μας είναι η έμφαση στη ποιότητα με την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών με τη χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας και με τον υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας ως αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας μας. Ο διαρκής εκσυγχρονισμός η ανάπτυξη και η ποιοτική κατασκευή εξασφαλίζουν την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας.


Η μακρόχρονη εμπειρία μας, τα πολυάριθμα μηχανήματα κατασκευής μας ,καθώς και η υψηλή τεχνογνωσία του εξειδικευμένου μας προσωπικού, μας καθίστα σε θέση να παρέχουμε τις καλύτερες προτάσεις , απόλυτα εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η εταίρια μας εξειδικεύεται συγκεκρίμενα στην κατασκεύη σκαπτικών λεπίδων και φρέζων. Με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να αναπτύξει την δική της τεχνογνωσία και να κατασκευάζει πρωτοποριακά γεωργικά μηχανήματα, προμηθεύοντας με αυτά την ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά .Η εταιρίας μας παρέχει ουσιαστική συνεργασία για μια οικονομική και σύγχρονη πρόταση στις διαδικασίες επιλογής των γεωργικών εξαρτήματων .


Απο το 1965 είμαστε δίπλα στον Αγρότη κατασκευάζοντας μαχαίρια-φρέζες και εξαρτήματα γεωργικών μηχανημάτων  έχοντας πάντα ως πρώτη προτεραιότητα την ποιότητα και την καλή συναιργασία με τους πέλατες μας .

 Στόχος μας είναι να διευρύνουμε την εξαγωγή των προϊόντων μας στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση. Ήδη η εταιρία Αφοί Σημαιάκη Ο.Ε εξάγει προϊόντα στη Κύπρο, στην Ιταλία, στην Τουρκία και στη Γερμανία .

Πιστεύουμε στην ελληνική γεωργία και το ανθρώπινο δυναμικό της και σε συνδιασμό με τις εμπειρίες του παρελθόντος και τις νέες τεχνολογίες του σήμερα φροντίζουμε την ελληνική φύση και βαδίζουμε μπροστά από τις εξελίξεις .

Οι σκαπτικές λεπίδες έχουν κριθεί κατάλληλες κατόπιν ελέγχου του ΙΓΕΜ και φέρουν τον αριθμό Δ/1625/13-5-78 καταλληλότητος του ινστιτούτου . 

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό των μαχαιριών εγγυο'μαστε άριστη απόδοση εργασίας και παρέχουμε με ολά τα μηχανήματα μας πιστοποιητικό εγγυήσης και καλής λειτουργίας .