ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση της ΑΦΟΙ ΣΗΜΑΙΑΚΗ ΟΕ :

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων,

Εάν με υπαιτιότητα της ΑΦΟΙ ΣΗΜΑΙΑΚΗ ΟΕ πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (από λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ), ή κακής ποιότητας ή ελαττωματικά. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν εξ αρχής, είτε να ζητήσει την επιστροφή του. Για την επιστροφή των προϊόντων ο χρήστης θα πρέπει να έχει ενημερώσει γραπτώς με email (info@simaiaki.ggr) ή τηλεφωνικά στο (2810 251642) την εταιρεία μας για τους λόγους επιστροφής επίσης θα πρέπει να αναφέρει τον αριθμό παραγγελίας καθώς και τον κωδικό είδους και ποσότητα. Η επιστροφή θα είναι έγκυρη εφόσον ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με email. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Περιορισμός της χρήσης ορισμένων χημικών Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά. Και στις δύο ως άνω περιπτώσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση του ιδίου :

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το αναφερόμενο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για την επιστροφή των προϊόντων ο χρήστης θα πρέπει να έχει ενημερώσει γραπτώς με email (info@simaiaki.gr) ή τηλεφωνικά στο (2810 251642) την εταιρεία μας για τους λόγους επιστροφής επίσης θα πρέπει να αναφέρει τον αριθμό παραγγελίας καθώς και τον κωδικό είδους και ποσότητα, εντός της ως άνω προθεσμίας. Η επιστροφή θα είναι έγκυρη εφόσον ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με email. Τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που η ΑΦΟΙ ΣΗΜΑΙΑΚΗ ΟΕ θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα μας γνωστοποιήσει έγκαιρα. Στην περίπτωση που ο πελάτης θέλει να χρησιμοποιήσει την μεταφορική εταιρία που του προτείνουμε (συνεργαζόμενες) για την επιστροφή επιβαρύνεται με minimum κόστος μεταφορικών επτα ευρώ (7€). Το κόστος των 7 ευρώ αφορά επιστροφές στην χερσαία Ελλάδα (όχι με μεταφορτώσεις) και μέγιστο βάρος 10 κιλών ανά αποστολή για ένα δέμα .