ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!

Από το 1965 είμαστε δίπλα στον Αγρότη

Κατασκευάζουμε μαχαίρια-φρέζες και εξαρτήματα γεωργικών μηχανημάτων έχοντας πάντα ως πρώτη προτεραιότητα την ποιότητα και την καλή συνεργασία με τους πελάτες μας.

Έχοντας δυο διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το Υπουργείο Εμπορίου  συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον αγρότη, με συνεχές μέλημα μας την ποιοτική κατασκευή και την βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών μας. Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών. Και εδώ και πολλά χρόνια πραγματοποιούμε εξαγωγές και εργαζόμαστε με σκοπό τη εξάπλωση των προϊόντων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Βασικές αξίες μας είναι η έμφαση στη ποιότητα με την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών με τη χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας και με τον υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας ως αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας μας. Ο διαρκής εκσυγχρονισμός η ανάπτυξη και η ποιοτική κατασκευή εξασφαλίζουν την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, τα πολυάριθμα μηχανήματα κατασκευής μας, καθώς και η υψηλή τεχνογνωσία του εξειδικευμένου μας προσωπικού, μας καθιστά σε θέση να παρέχουμε τις καλύτερες προτάσεις, απόλυτα εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται συγκεκριμένα στην κατασκευή σκαπτικών λεπίδων και φρεζών. Με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να αναπτύξει την δική της τεχνογνωσία και να κατασκευάζει πρωτοποριακά γεωργικά μηχανήματα, προμηθεύοντας με αυτά την ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά. Η εταιρίας μας παρέχει ουσιαστική συνεργασία για μια οικονομική και σύγχρονη πρόταση στις διαδικασίες επιλογής των γεωργικών εξαρτημάτων.

Στόχος μας είναι να διευρύνουμε την εξαγωγή των προϊόντων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ήδη η εταιρία Αφοί Σημαιάκη Ο.Ε εξάγει προϊόντα στη Κύπρο, στην Ιταλία, στην Τουρκία και στη Γερμανία.

Πιστεύουμε στην ελληνική γεωργία και το ανθρώπινο δυναμικό της και σε συνδυασμό με τις εμπειρίες του παρελθόντος και τις νέες τεχνολογίες του σήμερα φροντίζουμε την ελληνική φύση και βαδίζουμε μπροστά από τις εξελίξεις .

Οι σκαπτικές λεπίδες έχουν κριθεί κατάλληλες κατόπιν ελέγχου του ΙΓΕΜ και φέρουν τον αριθμό Δ/1625/13-5-78 καταλληλότητας του ινστιτούτου .

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό των μαχαιριών εγγυόμαστε άριστη απόδοση εργασίας και παρέχουμε με όλα τα μηχανήματα μας πιστοποιητικό εγγύησης και καλής λειτουργίας .

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ