Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα είτε με ΕΛΤΑ (για αντικείμενα με μικρό όγκο & βάρος έως 10 κιλά), είτε με Μεταφορική κατόπιν συνεννόησης. 
Μπορείτε εσείς να επιλέξετε μία μεταφορική της επιλογής σας, είτε εμείς να σας δώσουμε μία προσφορά με συνεργαζόμενες μεταφορικές.
Μετά την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί την καλύτερη δυνατή προσφορά για τη μεταφορική σας!

Τρόποι Πληρωμής

1. Κατάθεση σε τράπεζα
Μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση του ποσού στην Τράπεζα Πειραιώς:

Αριθμός λογαριασμού: GR9701727510005751001445344

Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΣΗΜΑΙΑΚΗ

2. Πληρωμή στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να καταχωρήσετε online την παραγγελία σας για να δεσμεύσετε τα προϊόντα που θέλετε και να εξοφλήσετε στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή τους.

*Ως αιτιολογία, παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας ή το όνομα με το οποίο κάνατε την παραγγελία
** Για την αποστολή κάθε παραγγελίας με μεταφορική, απαιτείται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό καθώς για παραγγελίες που εκτελούνται με μεταφορική δεν υπάρχει μέθοδος της αντικαταβολής.

*** Παραγγελίες οι οποίες καταχωρούνται με ένδειξη “Κατάθεση” αλλά δεν πραγματοποιείται κατάθεση των χρημάτων ή παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται με ένδειξη “Αντικαταβολή” αλλά δεν είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί σας για επιβεβαίωση, δεν εκτελούνται.

3. Αντικαταβολή (μόνο για αποστολές με ΕΛΤΑ)
Εξοφλήστε την παραγγελία σας με αντικαταβολή τη στιγμή που την παραλαμβάνετε, με επιπλέον χρέωση στην τιμή των μεταφορικών σας ανάλογα με τον όγκο τους.

4. Μετρητά
Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στην έδρα μας και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από εκεί.

Παράδοση προϊόντων

Τα προϊόντα μπορείτε να τα παραλάβετε άμεσα από το κατάστημά μας. Διαφορετικά, σε περίπτωση που μας ζητήσετε να λάβουμε για εσάς μία προσφορά από μία μεταφορική για αποστολή εντός Ελλάδος, επιτρέψτε μας από 2 έως 5 εργάσιμες για την εύρεση της κατάλληλης προσφοράς για εσάς. Θα σας αποσταλεί με email ή θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά με το κόστος των μεταφορικών και κατόπιν, αφού συμφωνήσετε, τότε θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα και μπορούν να αποσταλούν με ΕΛΤΑ, αποστέλλονται εντός 1 έως 4 εργασίμων ημερών το αργότερο.